Muck Dizisi izle Show tv Yeni Dizi

Hikayemiz ülkenin önde gelen özel üniversitelerinden birinde geçmektedir. Yeni ders yılı öğrenciler için her zamanki sıradanlığıyla geçecek gibi görünürken, güzel sanatlar fakültesi dekanı olan Murat da bu durumdan gayet memnundur. Ancak onun rahatını kaçıracak bir gelişme olur.

Rektör diğer üniversitelerin her yıl katıldığı müzikal yarışmasına neden kendilerinin katılmadıklarını bir türlü anlayamamaktadır. Özellikle sahnede izlediği başarılı müzikal korolara gıptayla bakmaktadır. Onlar gibi bir koro oluşturulup, yarışmaya katılmaları için Murat’a talimat verir. Aksi takdirde bölümü kapatacaktır.

Köşeye sıkışan Murat, okula Amerika’dan gelen yeni drama hocası Volkan ile aynı zamanda sözlüsü olan şan hocası Nazlı’dan bu koroyu kurmalarını ister. Kendini içine girdiği bu yeni ortamdan uzak tutmak isteyen Volkan, bu isteği zoraki kabul eder. Nazlı ile hiçbir konuda anlaşamamaktadırlar. Ama bir arada çalışmaya mecburdurlar.

Böylece koro seçmeleri başlar. Murat’ın da teşviğiyle çoğu güzel sanatlar fakültesinden bir grup öğrenci başvurur. Kısa sürede müzik, dans ve oyunculuk konusunda yetenekli öğrenciler belirlenir. Farklı karakterlerde olan, farklı hayalleri ve yaşam tarzları olan öğrenciler için yeni ve zorlu bir süreç başlamıştır.

Koro onlar için yeni bir yaşam biçimi olacaktır. İddiaları, arzuları, hayal kırıklıkları, hayalleri, aşkları, arkadaşlıkları, öfkeleri hep bu koronun etrafında yeniden şekillenecektir. Her biri yeniden kendilerini bulacaktır. Bir yandan kendi hayatları, bir yandan dersleri, öte yandan Koro... Sadece onlar için değil, Nazlı ve Volkan için de Koro yeni bir hayatın başlangıcı olacak, onlar da hayatlarını sorgulayacak, gerilim içinde başlayan ilişkileri aşka dönüşecektir. Onları kıskanan Murat koroyu baltalamak için planlar kuracak ve içlerinden bazı öğrencileri de bunlara dahil edecektir.

Her şeye karşın Koro finallere giden yolda pek çok badireden geçecek ama her seferinde arkadaşlık, sevgi ve dayanışma ruhu galip gelecektir.

Umutlarını ve cesaretlerini asla kaybetmeyeceklerdir.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. HD Film izle 3D - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger